• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Viborg FF henter midtbanespiller i Holland

Foto: Viborg FF

En ny midtbanespiller er på plads i Viborg FF.

Af Victor Risager

For små to uger siden meddelte Viborg FF, at midtbanespilleren Frederik Brandhof forlader klubben til fordel for AGF til sommer, og allerede nu har 1. divisionstopholdet hentet en potentiel afløser.

Viborg FF har hentet den hollandske midtbanespiller Justin Lonwijk fra FC Utrecht. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Læs også:Esbjerg-træner: Her skal vi hente forstærkninger

I første omgang er Justin Lonwijk kommet til Viborg på en lejeaftale for resten af sæsonen, men 1. divisionsklubben har sikret sig en købsoption. Dermed kan Viborg FF sikre sig midtbanespilleren permanent, hvis han bliver en succes.

- Justin er en dynamisk boks til boks-midtbanespiller, som vi mener, passer godt ind i vores spillestil. Han har fået en god uddannelse i det hollandske system, og er både teknisk dygtig og samtidig god til at bruge sin store fysik. Han er sulten efter at bevise sig, og vi har en stor tro på, at han kan hjælpe os i de spændende kampe, der venter os, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Læs også:AGF slår Brøndby IF efter forsvarskoks

Selv ser 21-årige Justin Lonwijk frem til at hjælpe klubben i den kommende halvsæson, hvor de skal kæmpe med om oprykning til Superligaen.

- Jeg er meget glad og spændt på at komme i gang her. Jeg har hørt meget godt om klubben, om spillestilen og at man gerne vil bruge unge spillere her. Det bliver en spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig til at mærke presset i en klub, som har et stort mål for sæsonen, som jeg selvfølgelig også håber på at jeg kan bidrage til, siger hollænderen.

Justin Lonwijk har primært spillet på U21-holdet i FC Utrecht. Tidligere har han også spillet en lang række kampe for PSV Eindhovens ungdomshold og de hollandske ungdomslandshold. 

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Lars Friis har forladt AGF: Jeg ser ikke korthuset falde fra hinanden

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020