Foto: Getty Images
Benelux

Dansk cheftræner irritereret efter dumt pointtab

De havde regnet med en sejr, men måtte nøjes med uafgjort, da Sporting gæstede Anderlecht. Og det var Brian Riemer godt utilfreds med efterfølgende.

De var foran 1-0 på et mål af danske Anders Dreyer, men det gik galt for Anderlecht, da danskerklubben søndag aften mødte Standard Liege.

2-2 endte det, da Anders Dreyer scorede sit andet mål i kampen på straffespark med et kvarter igen af opgøret.

En sejr havde ellers lunet for Brian Reimers tropper i toppen af rækken, hvor man er nummer to - seks point efter topholdet Union St. Gilloise - så Riemer var efterfølgende særdeles skuffet over resultatet og mest af alt præstationen.

- Jeg kan ikke forvente, at mit hold yder sit bedste hver eneste gang. Intet hold i verden kan gøre det. Men jeg forventet, at vores minimumsniveau er højere. Forskellen mellem den bedste udgave af Anderlecht og det, jeg så (mod Standard Liege, red.), var alt for stor, sagde Brian Riemer efter kampen og forklarede:

- Vi spillede dårligt. Vi havde ikke nok bevægelse og lavede for mange tekniske fejl. Rummet mellem linjerne var alt for stort, og vi var ikke komfortable nok på bolden. Dette førte til kontraangreb fra Standard, og det er en af deres styrker. Men vi skulle have vundet, hvis man ser på expected goals.

Anderlecht næste opgave er en udekamp mod sidste sæsons mestre fra Royal Antwerp.