Foto: Getty Images
Benelux

Efter Daramy-rygte: PL-klub byder på belgier

Charles De Ketelaere ser ud til at forlade Club Brugge, der i disse dage meldes interesseret i Mohamed Daramy.

Charles De Ketelaere var en stor profil i Jupiler Pro League i sidste sæson, og den 21-årige belgier kan nu stå overfor et skifte til enten Premier League eller Serie A. 

Således skriver den belgiske avis Het Laatste Nieuws nu, at Leeds har budt 260 millioner kroner for Andreas Skov Olsens holdkammerat, der har spillet otte landskampe. 

Ifølge Het Laatste Nieuws er Charles De Ketelaere dog ikke selv så varm på idéen om at rykke til Leeds, idet den unge belgier har været i dialog med de italienske mestre fra AC Milan, der også er interesseret i at hente ham. 

Ifølge Het Laatste Nieuws bliver Club Brugge derfor nok nødt til at afvise Leeds, og den belgiske klub må nu afvente, om AC Milan kommer med et tilfredsstillende bud.

Under alle omstændigheder tyder meget dog på, at Club Brugge kommer til at sælge Charles De Ketelaere denne sommer. Og set med danske briller er det interessant, for de belgiske mestre sættes i disse dage i forbindelse med Ajax-danskeren Mohamed Daramy, der har haft det svært i Amsterdam efter skiftet fra FC København sidste sommer. 

I sidste uge skrev NordicBet.dk, at Mohamed Daramy kan rykke til Club Brugge på en lejeaftale, hvis den nye Ajax-cheftræner Alfred Schreuder vurderer, at der ikke er plads til danskeren i truppen. 

Ajax er i skrivende stund ved at bruge omtrent 223 millioner kroner på Tottenham-kantspilleren Steven Bergwijn, hvilket nok heller ikke hjælper Daramys situation i den hollandske storklub. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.