Benelux Mads Bye Marboe

Eftertragtet dansker: Jeg vil afslutte sæsonen her

Foto: Getty Images

Den ombejlede danske angriber ønsker at færdiggøre sæsonen, hvor han er.

Af Mads Bye Marboe

Sassuolo har i denne sæson udlejet Jens Odgaard til RKC Waalwijk, og den 22-årige dansker er i øjeblikket i forrygende form i Holland.

I december scorede han fire mål i fire kampe og kom på månedens hold i Æresdivisionen, og tirsdag aften lavede Odgaard så hattrick, da RKC Waalwijk sendte ADO Den Haag ud af den hollandske pokalturnering.

Odgaard fortalte efterfølgende, at hattricket var hans første på seniorplan.

- Det er mit første hattrick med de professionelle. Det seneste var med Inters ungdomshold mod AC Milan i Primavera. Jeg var 18 eller 19 år dengang. Nu er jeg 22, siger han til De Telegraaf.

Angriberen er som nævnt udlejet fra Sassuolo, og hans flotte sæson har skabt interesse. Blandt andet menes to hollandske klubber at ville købe Odgaard.

En anden mulighed er, at Odgaard bliver kaldt tilbage til Serie A-klubben, men selv håber han, at han får lov til at færdiggøre sæsonen i RKC Waalwijk.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas her. Jeg får chancen for at vise mig frem og udvikle mig. Jeg kan ikke snakke på Sassuolos vegne, men hvis det var op til mig, afslutter jeg sæsonen her.

Jens Odgaard har nu lavet 10 mål i 21 kampe i denne sæson.