• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Fast mand på ingen tid: Gåsehud over hele kroppen

Foto: Getty Images

Den tidligere FCM-stjerne Raphael Onyedika fortæller, hvordan det var at få debut i Champions League for Club Brugge.

Af Kenneth Jensen

Han blev solgt for omkring 75 millioner kroner, og allerede nu har den tidligere FC Midtjylland-spiller Raphael Onyedika vundet en plads på den centrale midtbane hos de belgiske mestre fra Club Brugge.

Den arbejdsdomme midtbanespiller er blevet fast mand på ingen tid, og han har dermed også spillet fast i Champions League-gruppespillet.

Blandt andet var han med til at vinde 4-0 ude over FC Porto, og igen tirsdag aften skal han i aktion, når man hjemme får besøg af Atletico Madrid.

- Jeg havde gåsehud over hele kroppen, siger han til Het Laaste Nieuws om sin første kamp i Champions League-gruppespillet.

- Det er normalt, ikke? Men jeg fokuserede hurtigt, for det er trods alt bare fodbold. Sådan skal man tænke, så man ikke bliver distraheret eller nervøs. Men ens liv afhænger af, hvordan man præsterer på banen. Derfor spiller jeg hver kamp, som var det min sidste dag i denne verden, siger han videre.

Han forklarer og bekræfter også, at der var interesse fra AC Milan denne sommer:

- Det var ikke det rigtige skridt for mig. Club Brugge er den bedste klub i Belgien, og jeg kan blive bedre her. Træneren og holdkammeraterne hjalp mig meget, og de viste mig, hvordan holdet spiller, og hvordan det skal gribes an taktisk. Det havde jeg brug for, og det var ikke gået så hurtigt, hvis jeg ikke havde fået hjælp.