• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Oliver Okstrøm

Kurs mod Premier League: Tre slås om Skov Olsen

Foto: Getty Images

De indledende runder i en Skov Olsen-transfersaga er i gang.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Skov Olsen ser ud til at være på vej videre fra Club Brugge, som han har spillet for siden januar 2022. Det lader nu til, at han er på vej til Premier League, hvor en række klubber kæmper om ham.

Det skriver den danske transferjournalist Søren Sorgenfri på sin Nordicbet-blog.

Her bliver der dog slået fast, at ingen endnu har sat sig til bordet om at få fingrene i den danske landsholdsspiller, men et skifte til England begynder man at kunne ane med mandskaber som Crystal Palace, Bournemouth og oprykkerne fra Burnley som muligheder.

Prisen har Tipsbladet tidligere peget på som 150 millioner kroner, mens det fra førnævnte journalists side menes at være på 100 millioner kroner. Det er noget, som tiden og markedet nu vil vise.

I denne sæson er det blevet til en svingende sæson set på spilletiden, da skader har stået i vejen for en række kampe. Alligevel er det blevet til 30 kampe med ni scoringer og syv assister til følge fra danskeren.

Af dem blev det til fem kampe i Champions League. Det bliver der ikke noget af i næste sæson for Brugge-holdet, som endte på en fjerdeplads i den belgiske liga i denne sæson. Det giver dem en plads i Conference League-kvalifikationen.

Tidligere i karrieren har Andreas Skov Olsen spillet i FC Nordsjælland og derefter Bologna, inden turen gik til belgisk fodbold for den nu 23-årige spiller.

Af de tre førnævnte klubber er der danskere i både Crystal Palace og Bournemouth, som henholdsvis gælder landsholdskammeraterne Joachim Andersen og Philip Billing.

Der kan dog være andet dansk på vej til Burnley, da Mads Hermansen er blevet fulgt tæt af dem. Læs mere om det her.