Video : Tipsbladet
Benelux

Medie: De forbereder første bud på Skov Olsen

Den danske landsholdsprofil kan være på vej sydpå, lyder det nu.

Han har stadig tre år tilbage af kontrakten med Club Brugge, men fremtiden i belgisk fodbold fremstår usikker for Andreas Skov Olsen, der har været rygtet væk på det seneste. 

Het Nieuwsblad skrev tilbage i maj, at Skov Olsen kan blive solgt denne sommer, og i juni skrev Nordicbet, at Premier League-holdene Crystal Palace, Burnley og Bournemouth har den danske landsholdsprofil på blokken. 

Ifølge det belgiske medie Voetbalkrant kan Andreas Skov Olsen dog nu i stedet være på vej til tyrkisk fodbold, idet storklubben Fenerbahce angiveligt har henvendt sig til Club Brugge. 

Klubben fra Istanbul er angiveligt ikke blevet skræmt væk af Club Brugges prisskilt, som ifølge Voetbalkrant lyder på omtrent 110 millioner kroner. Den tyrkiske klub er derfor ved at forberede deres første bud på Andreas Skov Olsen, lyder det. 

Spørgsmålet er dog, om 110 millioner kroner vil være tilfredsstillende for Club Brugge. Ifølge Tipsbladets oplysninger kræver den belgiske klub nemlig minimum 150 millioner kroner for den 23-årige Andreas Skov Olsen, som man hentede i Bologna i januar 2022. 

Den forgangne sæson i Club Brugge var en blandet fornøjelse for Andreas Skov Olsen, der efter et stærkt efterår blev hårdt ramt af skader i foråret.