• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: Priske lurer på belgisk landsholdsstjerne

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Den danske Royal Antwerp-træner har udset sig en af Belgiens landsholdsspillere, men der er konkurrence.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

De 34-årige belgiske landsholdsspiller Jan Vertonghen kan være på vej til at vende snuden hjemad, hvor både Genk og Royal Antwerp står på spring.

Det skriver det store portugisiske medie Record.

Vertonghen skiftede allerede i 2003 til hollandske Ajax, hvor han tiltrådte klubbens ungdomshold. Siden udviklede han sig til stamspiller, inden han blev solgt til Tottenham.

Her spillede han i otte sæsoner, før Benfica og de varmere himmelstrøg kaldte. Men efter et år i Portugal meldes han nu på vej til belgisk fodbold, og en af dem, der forsøger at overtale ham til en retur, er den danske cheftræner Brian Priske, der netop har overtaget tøjlerne i Royal Antwerp.

Den belgiske landsholdsspiller har haft en udmærket sæson i Benfica, hvor han har fået 28 kampe i ligaen, men desværre for ham og klubben blev det blot til en tredjeplads bag Porto og mestrene fra Sporting Lissabon.

Ifølge det portugisiske medie er både Genk og Antwerp i kontakt med Benfica og Vertonghen, og selvom hans kontrakt først udløber om to år, så håber de to belgiske klubber, at Vertonghen og Benfica ophæver kontrakten med hinanden, så de kan hente ham på en fri transfer.

Jan Vertonghen er sammen med resten af det belgiske mandskab kommet godt fra start ved EM-slutrunden, hvor det er blevet til to sejre af to mulige. Senest torsdag aften over Danmark.

Brian Priske er godt i gang med at sætte sit præg på den belgiske klub, og her kan du læse, hvad han har haft gang i indtil nu.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020