• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ville hente Ajax-stjerne: Fik hjælp af skuespiller

Foto: Getty Images

Salma Hayek forsøgte at lokke Ajax-spilleren til den franske klub.

Af Victor Risager

Stade Rennes forsøgte tilsyneladende at hente Edson Alvarez fra Ajax Amsterdam i sommer, og her tog de nogle særlige kneb i brug.

Edson Alvarez er således fra Mexico, og i deres forsøg på at hente forsvarsspilleren fik Stade Rennes hjælp af den kendte mexicansk-amerikanske skuespillerinde Salma Hayek. De fik hende således til at ringe Ajax-spilleren op og invitere ham til Frankrig.

Det fortæller Edson Alvarez selv i et interview med De Telegraaf.

- Som en kendt mexicansk landsmand, ringede hun til mig og forsøgte at overtale mig til at komme til Frankrig. Det overraskede mig og smigrede mig, men mit valg om at blive Ajax var sikkert, og jeg forklarede det til hende, siger han til De Telegraaf og tilføjer:

- Hun er en meget stor og berømt skuespillerinde over hele verden på grund af hendes Hollywood-film. En enorm stjerne. Jeg er meget imponeret af hende. Hun er en rollemodel, fordi hun kæmpede som mexicaner for at nå dertil, hvor hun er i dag.

Der er en god grund til, at Salma Hayek hjalp netop Stade Rennes med deres transfergøremål. Hun er nemlig gift med klubbens ejer, Francois-Henri Pinault.

Mens Stade Rennes ikke fik fingrene i den mexicanske forsvarsspiller, fik de til gengæld fat i Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020