Video : Tipsbladet
Bundesliga

Agent bekræfter: Nagelsmann i overraskende retur?

Julian Nagel

Man skal aldrig gå tilbage til en fuser.

En glose, der plejer at blive brugt mest nytårsaften for at advare mod at gå tilbage til en mislykket raket. Bayern München virker dog til at have taget sikkerhedsbrillerne af og rette kursen tilbage på den træner, de selv fyrede sidste år i marts.

I hvert fald bekræfter Julian Nagelsmanns agent, Volker Struth, at de allerede har haft kontakt med flere klubber, heriblandt Bayern München.

- Det vil blive besluttet i løbet af de næste par dage, om Nagelsmann skal tilbage til Bayern. Det vil blive besluttet hurtigt. Det ville være løgn, hvis jeg jeg sagde, at vi ikke taler med flere interesserede klubber, uden at sige, hvem der er tale om. Det eneste jeg kan sige er, at det ikke kun er Bayern München, fortæller agenten til podcasten 360 Medias og uddyber.

- Det er normalt. Det er mit job, og jeg vil være en idiot overfor medierne, hvis jeg sagde, at vi ikke forhandlede med klubber. Selvfølgelig gør vi det, afslutter han.

Julian Nagelsmann er i øjeblikket landstræner for det tyske landshold, hvor hans kontrakt udløber til sommer. Thomas Tuchel har da også annonceret, at han stopper som cheftræner i Bayern efter indeværende sæson. 

I første omgang skal sydtyskerne dog koncentrere sig om en semifinale i Champions League, efter at de onsdag aften slog Arsenal ud i kvartfinalerne.