Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tvivler på at hente Xabi Alonso: Næsten umuligt

Bayern München opgiver at hente Xabi Alonso ind som ny cheftræner til sommer.

Der er gode nyheder til Liverpool.

Det har længe virket som en tvekamp mellem Bayern München og Liverpool i jagten om at lande Xabi Alonso til sommer. Nu virker sydtyskere dog tilsyneladende at trække sig fra den duel. 

Sådan lyder det i hvert fra ærespræsident i Bayern München, Uli Hoeneẞ, da han blev spurgt ind til chancerne for at hente Bayer Leverkusen-træneren til sommer.

- Det bliver meget svært, for ikke at sige næsten umuligt. Som jeg har lært ham at kende, vil han være mere tilbøjelig til at køre videre, fordi han ikke ønsker at lade dem (Bayer Leverkusen, red) i stikken, udtalte Hoeneẞ til BR24Sport. 

Hvis Hoeneẞ har ret i den udtalelse, bliver det dog lige så svært for Liverpool - eller nogle andre klubber - at hente Xabi Alonso, men måske man i England vil prøve ekstra hårdt på at overtale den tidligere Liverpool-spiller, nu hvor Bayern München virker til at have givet op på forhånd. 

Xabi Alonso har haft en imponerende sæson i Bayer Leverkusen, der stadig ikke har tabt en eneste kamp i Bundesligaen og har kurs mod det tyske mesterskab, der ellers i mange år har tilhørt netop Bayern München. 

Loading Poll...