Bayern trækker fra forfølgere efter sejr

Bayern München slog lørdag Ingolstadt med 2-0. Klubben har derfor nu syv point ned til andenpladsen. Alle tre forfølgere tabte deres kampe.

Topholdene tabte på stribe i lørdagens Bundesligarunde. Lige bortset fra Bayern München. De forsvarende mestre slog ingolstadt med 2-0 på to mål i anden halvlegs sidste minutter. Målene blev scoret af Vidal og Robben.

Der var også danskeropgør på menuen, da Borussia Mönchengladbach slog Werder Bremen med 1-0 på udebane. Udeholdet havde både Jannik Vestergaard og Andreas Christensen i startopstillingen, mens Werder Bremen for fjerde kamp i træk gav 90 minutter til Thomas Delaney.

Thomas Delaney kom på tavlen, så at sige. Det var dog i forbindelse med sit gule kort midtvejs i anden halvleg.

Resultatet betyder, at Werder Bremen fortsat kæmper for at komme over nedrykninsstregen, mens Mönchengladbach rykker op på 9. pladsen i Bundesligaen.

Leverkusen slog ligaens tredjeplads Frankfurt med 3-0. Også Leipzig tabte et vigtigt skridt i topstriden, da man tabte 0-3 hjemme til Hamburger SV. Det samme gjorde Dortmund, der ude tabte med 2-1 til Darmstadt.