Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansker sikrede tysk kultklub guld: Kan forlænge

Danske Andreas Albers bidrog med en afgørende scoring, da St. Pauli søndag sikrede sig førstepladsen i den næstbedste række i Tyskland. Den rutinerede angriber er klar til at tage turen med op i Bundesligaen, selvom han får yderst begrænset spilletid i Hamborg-klubben.

Oprykningen til Bundesligaen var allerede sikret, men søndag lykkedes det St. Pauli at krone en flot sæson med at løbe med guldet i 2. Bundesliga. 

Trofæet blev sikret efter en 2-1-sejr ude mod Wehen Wiesbaden, hvor St. Pauli faktisk var bagud efter første halvleg. I pausen valgte St. Pauli-cheftræner Fabian Hürzeler så at sende Andreas Albers på banen, og den danske angriber skulle blot bruge seks minutter til at kvittere for tilliden med en udligning. 

St. Pauli endte med at vinde med 2-1 og vandt dermed 2. Bundesliga foran Holstein Kiel. Efter slutfløjtet slog Andreas Albers fast, at han er klar til at fortsætte i St. Pauli i næste sæson, selvom spilletiden har været særdeles begrænset i denne sæson. 

- Jeg føler mig rigtigt, rigtigt god tilpas her, og jeg accepterer min rolle. Jeg glæder mig altid til at træne med disse utroligt dygtige spillere. Efter sæsonen vil vi sætte os ned og tale om situationen. Alt er åbent, lyder det ifølge Bild fra Andreas Albers. 

Den 34-årige dansker skiftede til St. Pauli fra Regensburg sidste sommer og startede sæsonen med masser af spilletid i Hamborg-klubben. Siden oktober har Albers dog måttet nøjes med små indhop hist og her. 

Tipsbladet talte med Andreas Albers tilbage i januar, hvor den tidligere Vejle- og Silkeborg-angriber pegede på, at han i høj grad også har en vigtig rolle udenfor banen i St. Pauli