Video : Tipsbladet
Bundesliga

Efter svag sæsonstart: Er 100 % bag Bo Svensson

Bo Svensson får klar opbakning fra Mainz-sportsdirektøren trods en ringe start på den nye Bundesliga-sæson.

I sidste sæson oplevede den danske Mainz-cheftræner Bo Svensson stor succes, og klubben endte lige i udkanten af Conference League-pladserne i Bundesligaen. Efter sommerferien ser det helt anderledes ud for holdet.

Efter de første fire runde er klubben på sidstepladsen med bare et enkelt point, som de fik på hjemmebane mod Frankfurt. Men Svensson kan dog tage det roligt, da Mainz-sportsdirektør Martin Schmidt har fredet danskeren i et interview med Kicker.

- Vi har intern ro og er langt fra at have et sammenbrud. Vi er hundrede procent bag Bo, som gør et fantastisk stykke arbejde, lyder det fra Mainz-sportsdirektøren.

I den seneste kamp for Mainz blev det til et nederlag på 1-3 til Stuttgart, og her betegner Schmidt præstationen som 'okay'.

Bo Svensson har stået i spidsen for den tyske klub siden 2021, ligesom han også har en fortid som spiller i klubben. Det var tilbage i perioden mellem 2007 og 2014, at den tidligere FC København-forsvarer var der.

Tidligere har han også været træner for østrigske FC Liefering.

I denne sæson er klubben også løbet ind i et 0-4-nederlag til Werder Bremen, hvor Bo Svensson pegede på sig selv som manden med ansvaret for nedturen. Læs mere om det her.