Video : Tipsbladet
Bundesliga

Ekspert om Delaney-skifte: Kan anskues på to måder

TV 2 Sport-ekspert Morten Bruun har det en smule blandet med Thomas Delaneys skifte fra Sevilla til Hoffenheim.

Der var mange FC København-fans, der drømte om en Thomas Delaney-retur denne vinter, men den danske landsholdsprofil er i stedet rykket tilbage til Bundesligaen. 

Delaney er således skiftet til Hoffenheim på en lejeaftale, og det er en transfer, som TV 2 Sport-ekspert Morten Bruun har det lidt ambivalent med. 

- Delaneys udsigt til spilletid er oplagt større i Hoffenheim end i Sevilla. På den led er det positivt. Men når man bliver udlejet fra Sevilla til Hoffenheim, er det ikke et tegn på, at man er et godt sted i sin karriere. Det er den anden side af det. Det er et lejemål, der bliver aftalt, når en klub mere eller mindre har opgivet en spiller, siger Morten Bruun til TV 2 Sport. 

Morten Bruun peger på, at Thomas Delaney har et godt navn i tysk fodbold, hvor den danske landsholdsstjerne tidligere har tørnet ud for Werder Bremen og Dortmund inden skiftet til Sevilla i sommeren 2021. 

Thomas Delaneys tid i Sevilla er dog ikke nødvendigvis et overstået kapitel, idet danskerens kontrakt med den andalusiske klub løber frem til sommeren 2025. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE