• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ganske som ventet har Bayer Leverkusen lejet den danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensen ud til FC Kaiserslautern.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Han har været en fast bestanddel af den danske landsholdstrup det meste af efteråret, men på klubbasis har Nicolai Jørgensen ikke haft stor succes. Den store konkurrence i angrebet hos Champions League-klubben Bayer Leverkusen har sendt Jørgensen på bænken, og derfor forlader han nu storklubben i jagten på spilletid. Men kun midlertidigt.

20-årige Nicolai Jørgensen skifter fra Leverkusen til en anden Bundesliga-klub, FC Kaiserslautern, på en lejeaftale af halvandet års varighed. Han starter i Kaiserslautern til januar, og her bliver han indtil den 30. juni 2013.

- Nicolai er en begavet angriber, som vi venter os meget af i fremtiden, men med den nuværende konkurrencesituation i Bayer Leverkusen in mente, står han i en svær situation. På grund af Nicolais EM-ambitioner med det danske landshold og hans videre udvikling, har vi ønsket at give ham kamperfaring, og i den henseende tror vi, vi har fundet den rigtige klub i Kaiserslautern, siger Leverkusens direktør Wolfgang Holzhäuser til klubbens hjemmeside.

Nicolai Jørgensen kom til Bayer Leverkusen fra AB sidste sommer. Den alsidige offensivspiller har kontrakt med Champions League 1/8-finalisten til 2015.

Superliga

Mere Superliga

Fokus