• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Overvejer at bruge Wahid Faghir i stor byttehandel

Foto: Getty Images

For ganske nyligt lød det, at Stuttgart ville skille sig af med Wahid Faghir, og det kan komme til at ske i en større tysk byttehandel.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Wahid Faghirs eventyr i Stuttgart er siden årsskiftet gået ned af bakke. Det er ikke blevet til meget spilletid, og i øjeblikket sidder han også ude med en skade.

For ganske nyligt skrev Kicker, at Stuttgart gerne ville skille sig af med Wahid Faghir og fem af hans holdkammerater - heriblandt Mateo Klimowicz og Roberto Massimo.

Måden at skille sig af med dem på kan angiveligt blive gennem en handel med Hamburger SV. Stuttgart er meget interesseret i Hamburgers højre back Josha Vagnoman, men han er en dyre herre at købe fri.

Hamburger Abendblatt skriver således, at Stuttgart har lagt et forbedret bud på 37 millioner kroner plus diverse bonusser.

Oven i hatten påtænker de at smide danske Wahid Faghir eller en af hans holdkammerater i Mateo Klimowicz eller Roberto Massimo for at lokke Hamburger til et salg af tyskeren.

Skulle det ske, at de vælger Wahid Faghir til den store byttehandel, så vil han afløse Mikkel Kaufmann i Hamburger SV, som efter lejeaftalens udløb er blevet sendt afsted til Karlsruher for den kommende sæson.

Wahid Faghir har blot optrådt syv gange for klubbens førstehold og scoret et enkelt mål. For reserveholdet har han haft mere succes med sine fire scoringer i otte kampe.

Kontrakten med Bundesliga-klubben løber frem til sommeren 2026.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.