Video : Tipsbladet
Bundesliga

Her kan Jacob Bruun Larsen fortsætte karrieren

Landsholdsbobleren har flere bejlere i England, og det virker ganske sikkert, at han denne sommer forlader Hoffenheim.

Både Kasper Dolberg og Thomas Delaney har forladt Hoffenheim denne sommer, hvor deres lejeaftaler løb ud, og nu er endnu en dansk spiller på vej væk fra Bundesliga-klubben.

Det er det tyske medie Kicker, der skriver, at danske Jacob Bruun Larsen, der kun har et år igen af sin aftale med Hoffenheim, efter alt at dømme forlader klubben denne sommer.

Og pilen peger mod et skifte til England.

Tidligere har det været fremme, at Premier League-nedrykkerne fra Southampton er interesseret i Jacob Bruun Larsen, men noget tyder på, at den Rasmus Ankersen-ejede klub får konkurrence i kampen om Bruun Larsen.

Den tidligere Dortmund-spiller skal også være højt på ønskelisten hos Premier League-oprykkerne fra Burnley, der under ledelse af den belgiske legende Vincent Kompany rykkede meget sikkert op i Premier League.

Det kan altså tænkes, at Bruun Larsen skal vælge mellem de to klubber, og mon ikke han så helst vil spille på øverste niveau.

Kicker skriver også, at det kan ende med, at den 24-årige dansker bliver udlejet fra Hoffenheim til en klub i England. Hvis man vælger den model, kræver det, at Jacob Bruun Larsen forlænger sin aftale inden en lejeaftale, så han ikke kan smutte gratis om et år.

Det er ikke meget, danske Jacob Bruun Larsen har spillet de senere år. Han har været ramt af en del skader, der har betydet, at han ikke har kommet ind i et kontinuerligt forløb. Derudover har han haft svært ved at passe ind i formationen hos Hoffenheim, der blandt andet har spillet uden kanter i perioder.

Danskeren er tidligere blevet rost for at være fremragende til træning, men han har ikke kunnet overføre den gode træningsindsats til kampene.

Smutter Jacob Bruun Larsen, er Robert Skov eneste tilbageværende dansker i klubben.