• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nikolaj Kesting

Strandet i Bremen: Ingen bud på tidligere FCK'er

Foto: Getty Images

- Jeg har højere ambitioner end den næstbedste række.

Af Nikolaj Kesting

Den tidligere FCK-back Ludwig Augustinsson rykkede i sidste sæson ned med Werder Bremen. Derfor skal han i den kommende sæson spille i 2. Bundesliga, hvilket efter svenskerens mening er for lavt niveau til ham. Men lige nu er der ikke nogen officielle bud på den 27-årige back. 

Det skriver tyske Kicker. 

Under EM gjorde Augustinsson det ellers klart, at han ønsker at finde nye udfordringer. 

- Jeg har højere ambitioner end at spille i den næstbedste række. Jeg vil gerne spille i en topliga med et højt niveau. Det tror jeg, jeg kan gøre i mange år, sagde Ludwig Augustinsson under slutrunden. 

Kommer der intet bud, er Augustinsson dog tvunget til at spille et år i 2. Bundesliga, da hans kontrakt først udløber til næste sommer.

Ludvig Augustinsson har haft nogen klubbers interesse i transfervinduet. Lazio, Crystal Palace, Watford og Galatasaray skulle efter sigende alle have svenskeren på blokken. Galatasaray skulle sågar have budt på svenskeren, men det bud afviste Werder Bremen. 

Derfor kan næste sæsons modstandere hedde HSV, Schalke 04 og Hansa Rostock for venstre backen, hvis ikke klubben takker ja til et eventuelt tilbud. Ifølge Kicker vil Augustinsson og ledelsen i Werder Bremen sætte sig ned i næste uge for at blive enige om svenskerens fremtidsplaner.

Ludwig Augustinsson nåede at spille to år i FCK, før han skiftede til Werder Bremen i 2017. Han står noteret for 115 kampe for den tyske klub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020