Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tidligere BIF-keeper på vej mod overraskende exit

Tidligere Brøndby IF-målmand Marvin Schwäbe kan være på vej mod et overraskende farvel til FC Köln.

Han har stået en god sæson, og han har kontrakt med FC Köln i tre år endnu.

Men den tidligere Brøndby IF-keeper Marvin Schwäbe kan være på vej mod et farvel til Bundesliga-klubben, der lige nu kæmper for at overleve i rækken.

Det skriver det store tyske medie Bild.

Her fremgår det at, Marvin Schwäbe i tilfælde af en nedrykning til FC Köln har en frikøbsoption, der kan sende ham til en anden klub for 30 millioner kroner.

Skulle klubben overleve, er det også ventet, at han forlader FC Köln - men så vil prisen være noget højere.

Årsagen er ifølge Bild, at man har et stort målmandstalent på vej i 20-årige Jonas Urbig, der ventes at blive førstevalget i målet fra sommer, hvis Marvin Schwäbe bliver solgt.

Samtidig vil FC Köln kunne lave en pæn sum penge på en spiller, som man hentede gratis i Brøndby IF i sommeren 2021 og forlængede aftalen med i sommer.

Tidligere har blandt andre HSV været meldt interesseret, men spørgsmålet er, om Marvin Schwäbe ønsker at spille for en klub i den næstbedste række. Lige nu ligger HSV nummer fire i 2. Bundesliga - klubben har tre point op til tredjepladsen, der giver playoff om en enkelt plads i Bundesligaen i næste sæson. Så den store tyske klub er ikke sikker på oprykning.

Aktuelt er FC Köln næstsidst og på vej mod en direkte nedrykning fra Bundesligaen. Der er fire point op til Bo Henriksens Mainz 05, og der resterer fem runder af sæsonen.

Marvin Schwäbe har spillet alle 29 kampe for klubben - han har lukket 51 mål ind.