• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Bayerns helt: Klippede ikke mine fingernegle

Foto: Getty Images

Sven Ulreich var dagens mand i skysovs tirsdag aften for Bayern München.

Af Oliver Okstrøm

FC København var tirsdag yderst tæt på at få point med fra mødet med Bayern München i Champions League, men en feberredning fra Sven Ulreich i tyskernes mål sørgede for en Bayern-sejr på 2-1.

Efter kampen forklarede keeperen, hvordan det var muligt for ham at snuppe den situation, hvor bolden ellers var ved at trille i mål. 

- Jeg klippede ikke mine fingernegle i dag. Det var selvfølgelig en stor redning for mig, og det virkede. Det er det, som man træner for, lyder det fra den ellers sædvanlige reservekeeper for skadede Manuel Neuer.

I situationen var det ingen ringere end holdkammeraten Eric Maxim Choupo-Moting, som var ved at styre bolden i eget mål, men han kunne i ro og mag takke sin målmand for at rage kastanjerne ud af ilden for ham.

Det kan ses i videoen øverst i artiklen.

Derudover var det en kamp, hvor Bayern-mandskabet kom bagud i anden halvleg, da Lukas Lerager passerede Ulreich. Men efter et comeback med mål fra Jamal Musiala og Mathys Tel gav gæsterne i Parken sejren.

Det forventes, at Manuel Neuer igen kan spille med til december. Det er en skade efter en skiulykke, som holder ham ude for tiden.

Selv har Ulreich efter kampen peget på, at omstændighederne i Parken gjorde det vanskeligt for dem. Læs mere om det her.