2017-10-18 22:12
Dean Mouhtaropoulos / Staff

Da den belgiske U19-lansholdskeeper Mile Svilar her til aften gik på banen for Benfica mod Manchester United slog han en bemærkelsesværdig rekord. Han blev nemlig den yngste målmand nogensinde til at starte en kamp i Champions League

Man må sige, at Benficas 18-årige belgiske keeper Mile Svilar bliver kastet for løverne i sin første kamp for klubben. Eller nærmere djævlene, for da han i aftes gik på banen mod Manchester United blev han den yngste målmand nogensinde til at starte en kamp i den fineste europæiske klubturnering. Det skriver Goal.

Rekorden tilhørte tidligere den legendariske Iker Casillas, der var 18 år og 117 dage, da han i 1999 stod for Real Madrid i kampen mod Olympiakos. Med en alder på 18 år og 52 dage tilhøre rekorden nu Mile Svilar.

Benfica hentede keepertalentet i belgiske Anderlecht i sommerens transfervindue. Han er noteret for fem kampe for Belgiens U19-landshold, og havde indtil i aften stadig sin internationale debut for Benfica til gode.

Før kampen var hans internationale erfaring begrænset til kampe for hans tidligere klub Anderlecht i UEFA Youth League.
Men en skade til det den erfarne brasilianske keeper Julio Cesar har betydet, at han nu har rekorden som den yngste målmand til at starte en kamp i Champions League. 

SENESTE NYT...
OP | NED