• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Champions League: Kan Real Madrid undgå ny skuffelse?

Foto: Getty Images

Få ti optakts-statistikker til kampen mellem Borussia Mönchengladbach og Real Madrid.

Af Victor Risager

Real Madrid tabte i sidste uge til Shakhtar Donetsk i deres første Champions League-kamp i denne sæson, og det skal de forsøge at rette op på mod Borussia Mönchengladbach tirsdag aften.

I weekenden fik Zinedine Zidanes tropper lidt oprejsning i den hjemlige liga med en sejr over FC Barcelona, men de har også brug for oprejsning i Champions League. Hvis de taber tirsdagens kamp, kan de nemlig skrive klubhistorie af de forkerte årsager.

Det fremgår af de 10 opta-statistikker, du kan se nedenfor, og som er bragt i samarbejde med spilxperten.com

- Dette bliver det femte møde mellem Borussia Mönchengladbach og Real Madrid i europæisk sammenhæng. De har begge vundet en gang, mens det er sluttet uafgjort de øvrige to gange.

Læs også:Champions League: FC Midtjylland har det svært på udebane i Europa

- Real Madrid er ubesejret i deres seneste ni kampe mod tyske hold i europæiske turneringer med seks sejre og tre uafgjorte, siden et 0-2-nederlag til VFL Wolfsburg i april 2016. Faktisk har de aldrig før prøvet at vinde ti kampe i træk mod hold fra et givent land i turneringen.

- Borussia Mönchengladbach har kun vundet en af ​​deres seneste 11 kampe i alle konkurrencer mod spanske hold, mens de har tabt otte. De vandt senest 4-2 mod Sevilla i november 2015 i Champions League.

- Real Madrid har ikke vundet i af ​​deres tidligere to udebanekampe mod Borussia Mönchengladbach, men dette er deres første besøg siden november 1985, da de tabte 1-5 i UEFA Cups ottendedelsfinaler.

- Borussia Mönchengladbach har kun spillet seks Champions League hjemmekampe i deres historie og har vundet én kamp i processen, hvilket var 4-2-sejren mod Sevilla i november 2015. Dette bliver deres første hjemmekamp i turneringen, siden de spillede 1-1 med Manchester City i november 2016.

Læs også:Rasmus Ankersen: Fodbolden har brug for eventyr som FC Midtjylland

- Real Madrid har vundet fire af deres seneste fem Champions League-gruppespillskampe på udebane og tabt den sidste - de skal prøve at vinde tre i træk for første gang siden september 2015, hvor de havde en stime på fem udebanesejre i træk i gruppespillet.

- Borussia Mönchengladbach har kun holdt et clean sheet i deres seneste 10 kampe i Champions League, hvilket var i en 2-0-sejr mod Celtic i oktober 2016, og de har indkasseret mindst to mål i seks af de 10 kampe.

- Efter at have lidt nederlag i hver af deres seneste tre Champions League-kampe, står Real Madrid over for muligheden for at tabe fire kampe i træk i Europa for første gang i deres historie.

- Marcus Thuram har scoret i to af sine tidligere tre hjemmekampe for Borussia Mönchengladbach i europæiske turneringer, selvom dette bliver hans første hjemmekamp for klubben i Champions League.

- Karim Benzema - der ikke startede i Real Madrids nederlag til Shakhtar i første spillerunde - har været direkte involveret i 19 mål i sine sidste 21 startpladser i UEFA Champions League. Han har scoret 14 mål og lavet fem assists.

Læs også:FIFA-boss: Jeg er interesseret i klub-VM, ikke en europæisk superliga

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus