• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Efter ’panenka’-straffespark: Wind har planen for nyt straffe klar

Jonas Wind har lagt en plan for, hvordan han skal udføre et eventuelt straffespark mod Røde Stjerne.

Af Benjamin Lillelund

Det var med en flabethed uden sidestykke, da Jonas Wind sikrede FC København uafgjort 1-1 i det første opgør mod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen.

I slutningen af opgøret skulle Jonas Wind sparke straffespark, og der valgte han at lave den såkaldte ’panenka’ – endda på det stadion, hvor det blev udført for allerførste gang.

I aften venter returopgøret, hvor FC København skal gøre arbejdet færdigt, og skulle de få et straffespark, er planen klar.

- Det er mig, der skal sparke, hvis vi får et straffespark, lyder det til TV2 Sport fra Jonas Wind, der har tænkt over, hvordan han skal sparke.

- Ja, det har jeg da lidt, men nu må vi se. Jeg har en plan, og så må vi håbe på, at den lykkes, hvis vi nu skulle få et straffespark.

Der er kampstart i Telia Parken klokken 20.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.