• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Eksperter revser FCM efter drama på Cypern

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Hverken Stig Tøfting eller Per Frimann var imponerede over den indsats, som FC Midtjylland leverede mod AEK Larnaca, hvor Bo Henriksens tropper dog fik sikret, at de i efteråret skal deltage i et europæisk gruppespil.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Midtjylland er videre til tredje runde i Champions League-kvalifikationen, men det holdt hårdt tirsdag aften i Cypern, hvor den danske klub måtte ud i straffesparkskonkurrence mod AEK Larnaca for at sikre sig avancement.

Og efter slutfløjtet var TV3 Sport-ekspert Stig Tøfting lettet over udfaldet, men samtidig noget skuffet over det spil, som FC Midtjylland havde vist. 

- Det er jo dejligt nok at komme hele følelsesregistret igennem, når det nu ender sådan her, og så lever jeg fint med, at det her ikke var kønt at se på. Og jeg vil sige, at det i den ordinære spilletid var som om, at FC Midtjylland havde glemt at spille fodbold, lød det således i studiet fra Stig Tøfting. 

- For de høvlede, specielt i første halvleg, jo bare bolden frem til ingenting oppe foran. Man har godt nok et par chancer. Charles kan i hvert fald ramme målet, og Isaksen rammer målet, men også sin egen højre fod. Generelt set synes jeg, at Larnaca var det bedste hold. 

Heller ikke Per Frimann følte, at FC Midtjylland havde forkælet seerne.

- Det var selvfølgelig i virkeligheden en dårlig fodboldkamp. Og hvis vi havde stået her og FC Midtjylland var blevet slået ud på den her måde, så ville vi jo dels have ærgret os, men så havde vi også være nødt til at tage grovfilen lidt frem, ikke? For det havde ikke været godt. Det havde det virkelig ikke, lød det således fra Per Frimann. 

FC Midtjylland møder den portugisiske storklub Benfica i næste runde. Det første opgør spilles i Lissabon på tirsdag i næste uge. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.