Champions League

FC Karakterer - sådan faldt Løverne med ære i Prag

Trods nederlag en fornuftig kamp af det nye FCK med Bolanos og Grindheim som de bedste.

Johan Wiland - 3 bolde
Et par dårlige, korte udspark til først Sölvi Ottesen og siden Christian Grindheim var nær blevet farlige, men ellers solidt spil med redninger på det, der ikke blev blokeret og sikre indgreb i luften. Chanceløs på begge mål, men reddede fornemt en friløber.

Johnny Thomsen - 2 bolde
Hvor løb han meget forgæves i overlap, men det åbnede selvfølgelig for Bolanos' træk ind i banen. Havde det igen svært defensivt, hvor den vanskelige Pilar fra Parken nu blev suppleret af langhårede og velspillende Jiracek, men stod også tit alene med tjekkerne.

Sölvi Ottesen - 3 bolde
For en sjælden gangs skyld var den islandske fighter ikke ret meget i fokus, for han havde kun et par afslutninger til sidst og blev heller ikke udfordret meget i defensiven. Men han tog, hvad der kom og kun en kikset dribletur i Viktora-feltet med efterfølgende kontrastød som konsekvens trækker ned.

Mathias "Zanka" Jørgensen - 3 bolde
Styrede faktisk forsvaret fint og udstrålede den ro, der også skulle til. Satsede dog for meget i et par tacklinger efter pausen, uden det kostede. Mistede opdækning ved det første mål, men det var også var et velslået indlæg.

Pierre Bengtsson - 3 bolde
Blev ikke overløbet af Jiracek på samme måde som i Parken. Kun en enkelt farlig situation blev det til i hans side, mens han slog et hav af fine indlæg, der dog alt for sjældent ramte en FCK-pande. Og så var han også ved at krølle et frispark i kassen før pausen.

Christan Bolanos - 4 bolde
Havde før kampen sagt, at han nok skulle levere de individuelle ting, der skulle til, og det gjorde costaricaneren med mål og mange farlige situationer efter dribleture. Men det blev også for meget efter pausen, hvor han fortsatte med at overse sin overlappende back.

Christian Grindheim - 4 bolde
Utrolig meget på bolden som eneste centrale spilstyrer, og det gjorde han godt. Løb også meget som defensivt bolværk og viste temperament i både nærkampe og diskussion med sin egen målmand.

Thomas Delaney - 3 bolde
Imponerende løbearbejde men nogen venstrekant er han ikke. Men så kunne han dække af for Bengtssons fremstød, og det gjorde han godt, selv om han forståeligt var træt til sidst.

Morten Nordstrand - 3 bolde
Rigtig meget røg gennem Nordstrand, så det var godt set at sætte den klejne angriber ind som hængende frontløber. Ikke alt gik som han gerne ville, men når det var farligt, var Nordstrand som regel involveret, for eksempel ved åbningsmålet. Manglede dog skarphed i egne afslutninger.

Dame N'Doye - 2 bolde
Mødte sine fysiske ligemænd i det tjekkiske midterforsvar og kom derfor til få afslutninger, selv om han skød, når han kunne - og for tit blev blokeret. Et fint skud fra distancen var dog nær strøget ind, og viljen manglede heller ikke, men når man har set, hvad han kan, kunne man godt have ønsket sig mere

Cesar Santin - 2 bolde
Fungerede fint i det hurtige småspil foran Viktoria-feltet, men fik sat sig for lidt igennem, og den ene gode afslutningsmulighed han havde endte med et forkølet skud over mål.

Johan Absalonsen - 2 bolde
Lidt mystisk indskiftning for Santin, for der var ikke plads til hans lange, hurtige løb i de sidste 25 minutter. Fik dog et godt skud blokeret og fik også en advarsel.

Pape Pate Diouf - uden for bedømmelse
20 minutter til senegaleseren uden at sætte præg på offensiven.

Ragnar Sigurdsson - uden for bedømmelse
Fik de sidste 10 minutter som gardering for Ottesen, der blev rykket helt frem.

Roland Nilsson - 3 bolde
Så rigtigt med det offensive sats fra start og Nordstrand på banen, men indskiftningerne var ikke logiske. På den anden side var der ikke meget andet at sætte ind.

Spillerne er bedømt ud fra Tipsbladets karakterskala, der dækker følgende:
6 bolde: Verdensklasse
5 bolde: Højt internationalt niveau
4 bolde: Fortrinlig indsats
3 bolde: Godkendt præstation
2 bolde: Skuffende, under middel
1 bold: Dårlig præstation
0 bolde: Uacceptabelt