Video : Tipsbladet
Champions League

Jelert om vanvittig CL-gruppe: Blandede følelser

Den unge højre back reagerer på FC Københavns gruppe i Champions League.

FC København skal, som det første danske hold nogensinde, deltage i Champions League-gruppespillet for andet år i træk. 

Sidste år mødte man store klubber som Manchester City og Borrussia Dormtund, og i år skal de danske mestre igen møde nogle af Europas sværvægtere. 

FCK har nemlig trukket de to kæmpeklubber Manchester United og FC Bayern München. Sidste hold i gruppen er de tyrkiske mestre, Galatasaray. 

I FCK's trup er der blandede følelser om at skulle møde nogle af de bedste fodboldklubber i verdenen, fortæller FCK's Elias Jelert. 

- Det er sku en stærk gruppe, må man sige. Det er nogle fede hold og nogle fede udebaner, vi skal ud på. Jeg ville personlig helst have haft to svære og en let, så der er en lettere vej til Europa League. Jeg tror, der er blandede følelser i truppen. Der er nogle, der gerne vil møde de sværeste hold, og så er der nogle, der gerne vil møde de nemmere. Jeg tror, der er blandede følelser omkring det, fortæller han til Viaplay. 

Elias Jelert skal blandt andet møde sin gamle holdkammerat Rasmus Højlund, når FC København skal spille i mod Manchester United, og det glæder den unge forsvarsspiller sig til. 

- Det bliver sjovt. Han er en af mine gode kammerater. Det har været sjovt at følge med i hvor hurtigt, det er gået med ham. Han har også to brødre, der spiller for os, så jeg tror også det bliver sjovt for dem. Mon ikke jeg lige smider ham en SMS og siger 'held og lykke', fortæller Jelert. 

Det bliver, som Elias Jelert nævner, en sand familiestrid, når FC København møder 'The Red Devils', der for nylig købte Rasmus Højlund for godt en halv milliard kroner. 

Hovedstadsklubben har nemlig Højlunds to brødre Oscar og Emil på lønningslisten. Førstnævnte er for alvor kommet ind i varmen hos Jacob Neestrup, og det er ikke utænkeligt, at han kommer på plænen i mod storebror.