• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK'erne var enige om, at de var bedst men Club Brugge-danskeren Jesper Jørgensen talte ikke en ærlig målchance, og så var 0-0 vel fair nok?

Af Simon Møbjerg Sørensen

Nicolai Jørgensen, Sölvi Ottesen og Martin Vingaard var bare nogle af de FCK'ere, der efter kampen mod Club Brugge i aftes udtalte, at de følte, de var klart bedre end belgierne på dagen. Alligevel endte kampen 0-0, og i Brugge-lejren har de heller ikke helt samme opfattelse af kampen.

Deres danske nyindkøb Jesper Jørgensen kunne i hvert fald ikke se, at FCK var med til andet end at spille bolden rundt fra side til side.

- Jeg tror ikke, målmændene havde en eneste redning. Det var en meget, meget taktisk affære, og ja de spilede måske bedre rundt, men der er jo ikke nogen, der har en målchance, som jeg ser det. Fodbold handler om at score, så jeg synes, at 0-0 var meget fair, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg synes ikke, der var nogen der skabte det store eller spillede prangende, så det ser ud som om, det hele skal afgøres hvem der er bedst i næste kamp, siger Jesper Jørgensen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Vingaard: Håneretten er ikke uddelt endnu

Også i returkampen sidder danskeren over med et beskadiget ledbånd i foden, og han ærgrer sig gul og blå over i første omgang at have misset kampen i Parken, og at han heller ikke kan spille på onsdag i returkampen.

- Turneringen i Belgien er startet, så det er virkelig uheldigt, at jeg skal være skadet nu. Men det er nu engang loddet, når man laver en fysisk aktivitet. Sådan er det, jeg kan ikke gøre så meget ved det. Jeg må træne knaldhårdt, så jeg er i bedst mulig form, når jeg kommer tilbage om to til tre uger, og det gør jeg også. Og når man ser sådan en kamp her og er hjemme i Danmark, hvor man gerne vil vise, at man har udviklet sig, gør det ekstra ondt at sidde udenfor, siger Jørgensen.

Spilletid eller ej. Han håber inderligt, at Club Brugge går videre, så han også selv får smagen af Champions League i denne sæson - også selv om det går ud over hans danske landsmænd og hans gamle ven fra Esbjerg-tiden, Martin Vingaard.

- Selvfølgelig bliver det en helt anden kamp, hvor vi får bolden mere. Jeg håber og tror, vi kan gøre forskellen. Jeg skal tro på vores evner, og de skal også tro på deres, men jeg mener, at med den hjemmebane vi har, så har vi noget at have det i.

- Jeg er sgu ligeglad med, om det bliver en ny taktisk præget kamp. Bare vi ender med at vinde. Det handler om at gå videre, og selvfølgelig vil vi gerne spille flot fodbold, men vier  stadig i en opbygningsfase, og vi v d godt, vi ikke er Barcelona, så vi må tage udgangspunkt i det, vi kan. Og indimellem er det nemmere at tage udgangspunkt i det defensive end at spille fremad, og det gjorde vi her, siger Jesper Jørgensen.

Club Brugge købte i sommerpausen den danske midtbanespiller i Gent for små 11 millioner kroner. Der er spillet én runde i den belgiske liga indtil videre. Her vandt Brugge 3-1 over Waasland-Beveren.