Video : Tipsbladet
Champions League

Kæmpe Milan-overraskelse: Pludselig var Zlatan der

Der var fornemt besøg til Milan-spillernes træning mandag.

AC Milan havde egentlig fået en god start på den nye sæson med tre sejre i træk, men i lørdags løb de ind i en ordentlig øretæve, da de tabte med hårdtslående 1-5 til ærkerivalerne fra Inter.

Næste opgave venter allerede tirsdag for dem, når de skal møde Premier League-mandskabet Newcastle i Champions League. Men i forberedelserne til den kamp dukkede der en vaskeægte legende op.

Det viser en video, som Radio Rossonera-journalisten Luca Maninetti havde optaget i forbindelse med Milan-spillernes træning. Her var det intet mindre end Zlatan Ibrahimovic, som var på banen.

Dog ikke i træningstøj, men i hvide sneaks og sort tøj.

Her blev det til en snak med cheftræner Pioli og assistenttræneren Giacomo Murelli, mens Simon Kjær og det øvrige hold var i gang med at varme op.

Zlatan Ibrahimovic spillede for AC Milan ad to omgange. Først mellem 2010 og 2012 - og dernæst mellem 2020 og indtil sidste sæson, hvor han lagde støvlerne på hylden i en alder af 41 år.

I alt blev det til 163 kampe for milaneserne med 93 mål til følge. Udover Milan spillede han også for klubber som Juventus, Inter, PSG og Manchester United i sin karriere.

Efter Milans ydmygende nederlag i weekenden var Kjær ude med en undskyldning. Læs mere om det her.