• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Laudrup: Derfor kan PSG-projektet snart være slut

Foto: Getty Images

Ifølge Michael Laudrup er det bestemt ikke usandsynligt, at Paris Saint-Germains ejere vælger at sælge klubben for i stedet at rette blikket mod Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Onsdagens 2-0-nederlag til Bayern München kan få voldsomme konsekvenser for Paris Saint-Germains fremtid.

Sådan lyder analysen fra Michael Laudrup og Brian Laudrup, der ikke vil afvise, at den franske klubs qatarske ejere kan finde på at trække stikket for i stedet at rette blikket mod Premier League. 

Paris Saint-Germain blev købt af Qatar Sports Investment i 2011, og overtagelsen er blevet set som et led i en større plan, der også inkluderede sidste års VM-slutrunde. Samtidig er der også rygter om, at Qatar er på vej ind i Premier League. 

I Viaplay-studiet argumenterede Brian Laudrup onsdag for, at Paris Saint-Germains ejere godt kan være ved at nå et punkt, hvor man vil begynde at kigge i andre retninger. Og den analyse erklærede Michael Laudrup sig meget enig i.

- Jeg tænker faktisk det samme. Jeg tænker også en anden ting: Hvis man nu kunne købe en klub i Premier League... vi har ejerne af Manchester City, som er fra Abu Dhabi, og vi har Newcastle, som har ejere fra Saudi-Arabien, lød det fra Michael Laudrup.

- Det er åbenlyst, at hvis Qatar også kan finde en klub, så har du den her konkurrence mellem tre arabiske stater. 

Ifølge Michael Laudrup er det åbenlyst attraktivt for Qatar at rykke ind i Premier League. 

- Det er den mest sete liga på verdensplan. For med al respekt, så kan vi jo bare kigge på os selv. Vi skal jo finde et eller andet streaming for at se Paris (i Ligue 1, red.). Vi kan jo ikke se dem nogle steder. Der er Premier League bare det største. 

Paris Saint-Germain har blot nået Champions League-finalen én gang, i 2020, og der blev det til et 1-0-nederlag mod Bayern München. 

I afspilleren over artiklen kan du se hele klippet, hvor Michael Laudrup og Brian Laudrup analyserer Paris Saint-Germains ejersituation.