Foto: Jan Christensen/Getty Images
Champions League

Laudrup i tvivl om FC Midtjylland-spiller: Hvad er hans rolle egentlig?

De danske mestre, der fortsat jagter et point i Champions League, har ikke fået noget ud af angriber Sory Kaba, mener Michael Laudrup.

FC Midtjylland er fortsat uden point i Champions League, efter det tirsdag blev til et nederlag på 1-2 hjemme mod AFC Ajax. Dermed kan FC Midtjylland i det mindste glæde sig over at have scoret i Champions League nu, et mål sat ind af Anders Dreyer.

Dreyer har også været FCM's klart farligste spiller, hvor man omvendt har fået stort set intet ud af frontløber Sory Kaba.

Læs også:Ajax-profil kom til Herning i sidste øjeblik: Måtte følge taktikmøde på mobilen

Angriberens rolle på holdet i Midtjylland undrer Michael Laudrup.

- Jeg har svært ved - og sådan har det været i alle tre kampe - at sige, hvad hans rolle egentlig er. Han har fået meget lidt ud af alle tre kampe, og derfor kunne det være interessant at finde ud af, om han skal bruges som station til at spille op på, eller er det i luften, så han kan bruge sin fysik? Skal der komme nogle indlæg? De får slet ikke nok ud af ham, sagde Michael Laudrup tirsdag aften til 3+.

Læs også:Kenneth Perez om FC Midtjylland: Det er ikke noget vidunderhold

- Sammenholdt med, at de mangler en på midtbanen, kan jeg godt nogle gange stå og sige, at hvis de ikke får så meget ud af ham, ville det være bedre med en ekstra midtabne og så spille med to angribere, som spiller bredt. Specielt mod hold, der har langsomme midtstoppere, forklarer den tidligere danske toptræner.

Du kan se og høre hele Michael Laudrups vurdering af Sory Kaba i videoen øverst.

Læs også:Hjulmand: Problematisk hvis Braithwaite bliver på Barcelona-bænken

Læs også:Klopp helt oppe og ringe efter Liverpool-storsejr

Læs også:FCM-træner glæder sig til Thorup-gensyn: Det er godt for FCK og dansk fodbold