Man Utd-spiller beder FCK-stjerne om at slappe af
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Man Utd-spiller beder FCK-stjerne om at slappe af

Manchester United-spiller har bedt Elias Achouri om at tage den med ro, når klubberne tirsdag aften krydser klinger i Champions League.

Tipsbladet på Frederiksberg.

Regnen dryppede ned over FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg, men alligevel var der smil på læberne blandt klubbens spillere.

Lørdag sejrede man over Vejle Boldklub og senere mandag tager man afsted mod England for at møde Manchester United i Champions League. For nogle bliver det et af karrierens højdepunkter.

Det fortæller FC Københavns teknisk stærke kantspiller Elias Achouri til Tipsbladet og den øvrige presse.

- Det bliver et stort øjeblik for mig. Et af de største i min karriere. Jeg skal stadig holde fokus og ikke lade det stige mig til hovedet. Jeg er professionel og tager dertil for at hjælpe holdet og skabe et resultat til klubben.

Skal FC København lykkes med at få et resultat på Old Trafford, så kræver det også, at Elias Achouri er i hopla. Siden skiftet til FC København har han været i forrygende form, og selvtilliden har da heller ikke fejlet noget i snakkene med sin landsholdskollega og Manchester United-spiller Hannibal Mejbri.

- Jeg sagde bare til ham, at vi vil vinde kampen. Bagefter vil vi måske bytte trøjer, fordi han er min ven. Det bliver et fedt øjeblik for både ham og jeg, siger Elias Achouri, der også har fået en opfordring fra sin gode ven.

- Han sagde, at jeg skulle slappe af og ikke dræbe deres spillere. Jeg sagde til ham, at det bliver jeg nødt til. Eller jeg skal i hvert fald gøre et forsøg, siger FC København-kantspilleren.

Den 31. august stod det fast, at FC København og Manchester United skulle i pulje sammen, da der her blev trukket lod i Monaco. Lige siden har den tunesiske duo glædet sig til opgørene.

- Jeg ringede til ham (Hannibal) lige efter lodtrækningen, og i landsholdspausen talte vi også om kampen, så det bliver spændende. Jeg kender ham fra landsholdet, og han er også vokset op i Frankrig ligesom mig, så vi har en god relation.

Tirsdag aften klokken 21.00 står de to gode venner og konkurrenter overfor hinanden på Old Trafford. Hvor det er mere sikkert, at Elias Achouri starter på banen, så er det tvivlsomt, om Hannibal Mejbri får spilletid, da han bliver brugt som breddespiller.

Sikkert er det, at Manchester United har hårdt brug for tre point, da man efter to spillerunder er bundprop med nul af slagsen. FC København er på tredjepladsen med et point, mens Galatasaray med fire og Bayern München med seks indtager de to øverste placeringer.