• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Marcus Rashford scorer hattrick i storsejr over Yussuf Poulsen og Leipzig

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen og Leipzig fik ørerne i maskinen på Old Trafford onsdag aften.

Af Victor Risager

Yussuf Poulsen og RB Leipzig gæstede onsdag aften Manchester United på Old Trafford, men det tyske mandskab måtte rejse hjem med et nederlag i baggagen.

De engelske værter vandt nemlig opgøret med 5-0.

Efter knap tyve minutter kom Manchester United foran, da stortalentet Mason Greenwood kom på tavlen. Paul Pogba drev bolden frem og sendte en stikning i dybden til den unge angriber, som fra en skarp vinkel sendte bolden i mål med en flot afslutning.

Den stilling holdt indtil midtvejs i anden halvleg, hvor Manchester United fik mere gang i målscoringen.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester United har set sig varm på AC Milan-stjerne

Med knap et kvarter igen af kampen fordoblede indskiftede Marcus Rashford nemlig englændernes føring, da han blev sendt i dybden og løb fra RB Leipzigs forsvar, inden han krøllede bolden i kassen.

Før angriberen sendte bolden i mål, havde linjevogteren imidlertid løftet offside-flaget, men et efterfølgende tjek ved VAR viste, at Rashford var på Manchester Uniteds egen banehalvdel, da afleveringen blev slået. Og så fik målet altså lov til at stå.

Få minutter senere var Rashford igen på spil. Han modtog bolden og afdriblede en Leipzig-spiller, før han med en benhård afslutning fra kanten af feltet sendte kuglen i kassen.

Manchester United slog sejren fast med syvtommersøm i de døende minutter, hvor Anthony Martial fremtvang et straffespark, som han selv udnyttede til at sparke i kassen, inden Marcus Rashford scorede sit tredje mål i overtiden.

De engelske værter vandt altså med hele 5-0 over RB Leipzig, der gav fuld tid til Yussuf Poulsen, mens den tidligere FC Midtjylland-bomber Alexander Sørloth også fik knap en halv time på banen.

Manchester United fører nu puljen med seks point, mens både RB Leipzig og PSG har tre point. Istanbul Basaksehir er det sidste hold i puljen, og de har ikke hentet point endnu. 

Thomas Delaney fik kort indhop i Dortmund-sejr
Andetsteds var Borussia Dortmund også i aktion, og her fik Thomas Delaney blot fem minutter på banen, efter at han startede på bænken.

Den danske landsholdsspiller var med til at sikre en sejr over Zenit St Petersborg efter en straffesparksscoring af Jadon Sancho og en sen scoring af Erling Braut Haaland. 

Læs også:Barcelona accepterer at være med i en ny europæisk superliga

Læs også:Champions League: Manchester United har godt styr på tyske hold

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus