Champions League Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: CL-kvalifikationskamp aflyst på grund af corona-smitte

Foto: Getty Images

Champions League kvalifikations-kampen mellem færøske KI og slovakiske Slovan Bratislava er aflyst, da en spiller fra udeholdets andentrup er smittet med corona.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Onsdag kom det frem, at de slovakiske mestre fra Slovan Bratislava var endt i en træls situation inden klubbens Champions League-kvalifikationskamp mod færøske KI.

Ifølge det færørske medie in.fo blev en spiller i den slovakiske trup testet positiv for coronavirus, hvilket betød, at resten af truppen er blevet sendt i 14 dages karantæne.

De slovakiske mestre fik dog en livline, da UEFA meddelte, at kampen kunne spilles fredag klokken 19, hvis de kunne skaffe en ny spillertrup.

Læs også:Europa League-optakt: Sevilla - Inter

Det fik klubben til at flyve andetholdet ind til kamp, men fredag aften var slovakkerne ikke mødt op på stadion.

Årsagen?

En spiller fra andetholdet blev testet positiv i timerne op til kampen. Derfor er hele andetholdet nu sendt i isolation.

Læs også:Tilbagevendt FCM-spiller strutter af selvtillid: Min tid er kommet

Derfor måtte stadionspeakeren i Klaksvik meddele via højtalerne på stadion, at der ikke blev spillet noget bold i dag, skriver det færøske medie in.fo.

Det betyder formentligt, at det færøske mandskab KI vil blive tilkendt en skrivebordssejr og er dermed klar til næste runde, hvor schweiziske Young Boys venter.

Læs også:Retro før finalen: Sevilla - bedst af de næstbedste

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Leder: Conference League er den nye Toto Cup - Superligaen skal undgå den