Foto: Getty Images
Champions League

Medie: Formstærk dansker starter inde i CL-brag

Casper Tengstedt har endnu til gode at starte inde i Champions League for Benfica, men det kan han angiveligt se frem til at gøre i aften mod Inter

27 minutters spilletid var nok for Casper Tengstedt til at blive dagens mand i skysovs for Benfica.

Dybt, dybt inde i overtiden dukkede han op og scorede sejrsmålet til 2-1 i topbraget mod lokalrivalerne fra Sporting Lissabon. 

Målet var med til at score både trænerens tillid og en startplads i den efterfølgende cupkamp, hvor han blev kåret til kampens spiller. 

I portugisiske medier bliver han da også rost til skyerne. Ifølge mediet A BOLA kan han endda se frem til at starte inde onsdag på den helt store scene. 

- Den 23-årige dansker ser ud til at starte inde mod Inter på onsdag i Champions League, hvor Benfica kun har mulighed for at kvalificere sig til Europa League, da de ikke længere kan nå at gå videre, skriver mediet. 

Ifølge det portugisiske medie er danskeren nemlig et naturligt valg i Benficas stærkeste startopstilling, som det ser ud lige nu. 

- Casper Tengstedt har været Benficas bedste angriber i denne sæson. Man har ikke set ham spille bedre, end han gør lige nu, siden ankomsten til Benfica. 

En af konkurrenterne til pladsen om spilletid er den tidligere Fiorentina-angriber Arthur Carbral, men hans tal er ikke lige så gode som Tengstedts, skriver A BOLA. 

Benfica leder stadig efter deres første point i Champions League. Onsdag aften klokken 21 tager Tengstedt og co. imod Inter.