Foto: Getty Images
Champions League

Nelsson lavede straffespark i FCK-generalprøve

Galatasaray vandt i fredagens kamp mod Adana Demirspor.

Der venter et skæbneopgør i Champions League på tirsdag, når FC København tager imod Galatasaray i Parken. Det er en kamp, hvor en eventuel vinder vil være videre til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Mens FCK spiller deres sidste kamp før mødet lørdag, så spillede Galatasaray deres generalprøve fredag aften. Det skete i en kamp mod Adana Demirspor.

Her endte det med en 3-1-sejr for Galatasaray, som grundlagde den med to scoringer i midten af første halvleg. Først efter 22 minutter, hvor Sacha Boey gjorde det til 1-0, hvorefter Kerem Akturkoglu scorede til 2-0 efter 29 minutters spil.

I opgøret fik den danske midterforsvarer Victor Nelsson en uheldig rolle, da han i slutningen af første halvleg lavede straffespark. Det skete, da han lavede en hands-forseelse i feltet i forbindelse med et indlæg.

Det var med Nelsson glidende på græsset, hvor bolden ramte armen på ham. Fra 11-meterpletten sørgede den tidligere Milan-spiller M'Baye Niang for, at Demirspor kom tilbage i opgøret.

Men dybt inde i overtiden af kampen var det Galatasarays tur til at få et straffespark, og det fik Mauro Icardi sendt over stregen til 3-1.

Sejren betyder, at de er på førstepladsen med tre point ned til ærkerivalerne fra Fenerbahce på andenpladsen.

Hvis tirsdagens kamp mellem FC København og Galatasaray ender uafgjort, så er der stadig mulighed for at et af holdene kan gå videre i Champions League. Læs mere om det her.