• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nikolaj Kesting

BIF-chef går i rette med træner: De er favoritter

Foto: Getty Images

Det er ikke korrekt, når Salzburgs træner siger, østrigerne ikke er favoritter ifølge Niels Frederiksen.

Af Nikolaj Kesting

Brøndby møder tirsdag et Salzburg-hold i storform. Holdet ligger nummer et i den østrigske liga med maksimumpoint efter fire kampe. Holdet har i gennemsnit scoret fire mål per kamp. 

Omvendt har Brøndby fået en dårlig start på den nye sæson, hvor det blot er blevet til 3 uafgjorte og to nederlag i fem kampe. 

Alligevel udtalte Salzburgs cheftræner, Matthias Jaissle, mandag, han ikke ser sit hold som favoritter til at gå videre fra de to knockout-kampe.

Men det bør han nu gøre, hvis man spørger Brøndby-træner Niels Frederiksen. 

- Jeg er glad for, han synes, vi har et godt hold. Men med den erfaring, Salzburg har fra Champions League, og de budgetter, de arbejder med, så er det meget svært at argumentere for, at de ikke er store favoritter mod os, siger træneren på et pressemøde forud for opgøreret ifølge Ekstra Bladet.

- Hvis de ikke er favoritter i de kampe mod os, så bruger de jo penge, som fanden læser biblen, fortsætter Niels Frederiksen. 

Til kampen har Brøndby været nødt til at lade flere af sine spillere blive hjemme, da der har været et smitteudbrud med corona i truppen. 

Derfor må man klare sig uden midtbanespillerne Josip Radosevic, Christian Cappis, Tobias Børkeeiet og Mathias Greve samt stopperen Sigurd Rosted og reservekeeperen Thomas Mikkelsen.

Der er kampstart i Østrig klokken 21.00. Returopgøret finder sted om otte dage på Brøndby Stadion.