• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Optakt: Lyon - Bayern München

Foto: Getty Images

Efter 8-2-sejren over Barcelona må Bayern München siges at være stor favorit inden onsdagens Champions League-semifinale mod Lyon.

Af Lars Gram-Hanssen

Tid: Onsdag klokken 21.00
Sted: Estadio Jose Alvalade, Lissabon
TV: 3+

Holdnyt:
Lyon
Rudi Garcias mandskab sluttede på syvendepladsen i Ligue 1, og derfor lå det ikke ligefrem i kortene, at man skulle slå Juventus og Manchester City ud af Champions League. Franskmændene har dog vist kvalitet i begge ender af banen, og derfor er det bestemt ikke ufortjent, at de nu står i semifinalen. 

Bayern München viste mod Barcelona, at de har visse defensive svagheder, og Lyon viste i 3-1-sejren over Manchester City, at franskmændene er kyniske, når det kommer til at udnytte defensive svipsere. Med offensive folk som Memphis Depay og Moussa Dembele har Lyon fine chancer for at komme på tavlen i aftenens semifinale. 

Danske Joachim Andersen forventes at starte på bænken igen.

Bayern München
Hansi Flicks mandskab tildelte i kvartfinalen Barcelona et vanvittigt 8-2-nederlag, hvilket blot bekræftede mange iagttageres opfattelse af, at de tyske mestre er klar favorit til at vinde Champions League i år. Bayern München-holdet er en utroligt velsmurt maskine, som formår at lægge et voldsomt intenst pres. Der er tale om et hold, hvor størstedelen af spillerne er fysisk stærke, lynhurtige og teknisk fortrinlige. 

Bayern München gav dog Barcelona mange chancer i kvartfinalen, som spanierne ikke formåede at udnytte. Tyskernes svage punkt må siges at være den aldrende Jerome Boateng, der godt kan komme i problemer overfor Lyons angribere. 

Forventede startopstillinger:
Lyon (3-5-2): Lopes - Denayer, Marcelo, Marcal - Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet - Dembele, Depay

Bayern München (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Thiago - Gnabry, Müller, Perisic - Lewandowski

Bud på resultat:
Lyon har været imponerende mod Juventus og Manchester City, men Bayern München ligner aktuelt verdens bedste hold. Buddet herfra lyder på en 3-1-sejr til tyskerne.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020