• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League tipsbladet.dk

Pirlo tordner mod egne spillere: Selvtilfredse og egoistiske

Foto: Getty Images

Juventus-træner Andrea Pirlo kunne onsdag aften se hans mandskab vinde med 4-1 i Champions League over Ferencvaros, men det var ikke en sprudlende Pirlo, der gjorde status efterfølgende.

Af tipsbladet.dk

Indtil 60. spilleminut var Juventus kun foran med en enkelt, da holdet i Champions Leagues gruppespil onsdag aften var på besøg hos Ferencvaros.

Herfra gik tingene dog stærkt, og Juventus kom både på 2, 3 og 4-0, inden det lykkedes de ungarske værter at pynte på resultatet helt til sidst.

En Champions League-sejr på 4-1 plejer at skabe stor glæde efterfølgende, men det var ikke ligefrem en synderligt imponeret Andrea Pirlo, der mødte pressen efter sejren. Faktisk var Juventus-træneren ganske vred:

- Vi er tilfredse med resultatet, men vi kunne have gjort det meget bedre når det gælder præstationen. Vi lavede en masse fejl, der nok bunder i, at vi var alt for selvtilfredse. Vi er nødt til at forbedre os, siger Andrea Pirlo, men her stopper kritikken ikke:

- Jeg bruger meget tid på at snakke med mine spillere, men det er dem, der tager beslutningerne inde på banen. De kunne have været mindre egoistiske, og de skulle have slået kampen ihjel lang tid før, mener Pirlo.

Næste kamp for Juventus venter søndag i Serie A ude mod Lazio.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus