• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Rangnick skyder stor presbold afsted: Præstér nu

Foto: Getty Images

Manchester United møder onsdag aften Young Boys i en kamp, som på papiret er ligegyldigt. For mange på grønsværen vil den dog have stor betydning.

Af Jacob Quvang

Manchester United er allerede sikker på at ende som nummer et i sin Champions League-gruppe før onsdagens opgør mod Young Boys. 

Alligevel kommer der til at være en del pres på de Manchester United-spillere, som er blandt Ralf Rangnicks startende elleve. Han fortæller nemlig på pressemødet forud for kampen, at han vil rotere, og at denne kamp er udkantsspillernes store chance for at imponere ham. 

- Alle får en chance for at performe og vise sig selv frem. Derfor er jeg glad for at give spilletid til nogle af de spillere for at se dem under pres i en Champions League-kamp foran 75.000 mennesker på et udsolgt stadion. 

- Det er en perfekt mulighed for at lære spillerne at kende, ligesom jeg gjorde i søndags mod Crystal Palace. Vi har kun haft en enkelt træningsuge sammen. Jeg lærer dem bedre at kende ud fra hver eneste træningssession og hver betydende kamp, siger tyskeren, der samtidig har bekræftet, at Dean Henderson starter i buret, og at Donny van de Beek får chancen fra start.

Daily Mail spekulerer også i, at Jesse Lingard og det unge talent Anthony Elanga starter inde. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020