• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Sender stikpille: Daramy ligner jo Neymar

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København leverede en flot indsats i Parken, mens Dortmund flere gange havde problemer, hvilket også blev bemærket af klubbens fans.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København er færdige i Champions League efter 1-1-resultatet med Dortmund onsdag aften.

Jacob Neestrups mandskab afslutter eventyret i det forjættede land med æren i behold, da de leverede en stærk præstation i den sidste gruppespilskamp mod Bundesliga-klubben.

FCK havde i flere perioder af kampen godt styr på Dortmund, mens anden halvleg blev en lidt mere åben slagudveksling, hvor begge mandskaber kunne have gjort krav på alle tre point med lidt mere skarphed.

Således blev Mohamed Daramy flere gange sat i gode positioner overfor Dortmunds højre back Felix Passlack, hvilket danskeren ofte slap bedst ud af. Det bemærkede man også i Dortmund.

- Passlack vs. Daramy får Daramy til at ligne Neymar fra Barcelona-tiden, skriver Dortmunds officielle fangruppe, Fear The Wall, på Twitter.

Det var ikke kun Felix Passlack, der havde problemer i Dortmunds defensiv. I det hele taget vaklede de tyske gæster i kampen, hvor der egentlig ikke var noget at spille om.

- Vi luntede rundt, og vi havde aldrig rigtig intensiteten. Vi var ikke truet, men overordnet set så var det ikke en god kamp af os. Champions League er på spil, siger Dortmunds midtbaneprofil Emre Can efter opgøret ifølge Republika.

Dortmund var allerede inden mødet med FCK sikret videre avancement i Champions League. FC København var sikret sidstepladsen i gruppen. I weekenden gælder det jagten på tre point, når Lyngby BK venter.