Slavia sparede ni og viste skarphed forud for skæbneopgøret mod FCM

Med to mål fra Ondrej Kudela og en enkelt fra Lukas Provod vandt Slavia Prag med 3-0 over Slovacko i den tjekkiske liga.

FC Midtjylland tog en 1-0-sejr lørdag aften over Randers, som giver dem et nogenlunde rygstød frem mod onsdagens kamp mod Slavia Prag, som er den sidste forhindring i forbindelse med at komme i Champions League-gruppespillet.

Midtjydernes tjekkiske modstander var også i kamp lørdag, hvor de stod overfor Slovacko på hjemmebane, hvor Prag-mandskabet havde valgt at rotere ni spillere.

Her snuppede Slavia Prag en sejr på 2-0, hvor det var midterforsvareren Ondrej Kudela, som kom på scoringslisten. Første gang var det på et straffespark efter bare to minutter af opgøret, hvor han sparkede bolden sikkert ind i højre side af målet.

Efter en halv times spil var han farlig efter et hjørnespark, hvor Slavacko i første omgang var kommet først på indlægget og headet bolden ud i kanten af feltet. Men her dukkede Kudela op og flugtede kuglen i mål til 2-0.

I overtiden lukkede og slukkede Slavia Prag kampen med en scoring fra Lukas Provod, som spillede de sidste tyve minutter mod FC Midtjylland.

Kampen var sådan set ganske tæt, når man ser på statistikkerne med stort set lige boldbesiddelse og skud, men det endte altså med en Slavia-sejr, som nu har vundet fem ud af fire kampe - og spillet én uafgjort i den tjekkiske liga i denne sæson.

Opgøret mod FC Midtjylland spilles onsdag aften klokken 21, og det er et opgør, som sendes direkte på TV3+.