Uhyggelige Napoli plaffer sig i CL-kvartfinalen

Mens ballade i Napolis gader prægede optakten, strålede Victor Osimhen på banen, da Frankfurt blev nedlagt.

Eintracht Frankfurt havde gjort vejen til Champions Leagues kvartfinaler svær for sig selv med et 0-2-nederlag hjemme i kamp et mod Napoli. Selv om tyskerne var udmærket med i første halvleg onsdag, endte det med et klart nederlag.

Anført af den nigerianske angrebskomet Victor Osimhen tog Serie A's suveræne førerhold en sejr på 3-0 og altså samlet 5-0.

Tyskerne var uden danske Jesper Lindstrøm, som for tiden er ude med en skade.

Optakten til kampen var præget af optøjer i den syditalienske by, hvor Frankfurt-fans hærgede gaderne.

Det førte til sammenstød med både politi og Napoli-fans med afbrændte biler, smadrede busser og kasteskyts mod ordensmagten til følge.

Oprindeligt havde Italiens indenrigsministerium nægtet de tyske fans adgang til landet for at se kampen efter ballade mellem fangrupperingerne i den omvendte kamp på tysk grund. Det fik tyskerne omgjort. Med voldsomme optøjer som resultat.

På banen var det noget mere afdæmpet. Frankfurt spillede bedre med i første halvleg end i den første kamp og kunne med lidt held være kommet i front.

De italienske favoritter var dog bedst, og derfor var det fortjent, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring.

I halvlegens tillægstid blev et indlæg serveret i panden på hyperfarlige Victor Osimhen, som flot headede føringen i kassen.

Det punkterede troen på et comeback hos tyskerne. Napoli blev mere dominerende efter pausen, og efter 53 minutter stak Osimhen kniven endegyldigt ind.

Et godt Napoli-angreb endte med en flad aflevering ind foran mål, hvor den 24-årige nigerianer ikke havde problemer med at prikke den over målstregen.

Det bragte ham op på 23 mål i 28 kampe i indeværende sæson.

Ti minutter senere udnyttede Piotr Zielinski et straffespark begået mod ham selv. Derfra kunne Napoli på autopilot styre mod en plads i kvartfinalerne.