Foto: Getty Images
Champions League

- Victor Nelsson er meget forvirret i øjeblikket

Victor Nelssons fremtid er lige nu så uvis, som noget nærmest kan være, mener tyrkisk journalist.

Det har indtil videre ikke været nogen stor sæson for Victor Nelsson i tyrkiske Galatasaray. 

Han er gået fra at være rygtet til Sevilla og den ene Premier League-klub efter den anden, men han blev ikke skudt afsted, hvorfor han lige nu frister en tilværelse lidt inde og ude af Galatasaray-holdet. 

Særligt i Champions League har det været sløjt, hvor han blot er startet på banen én gang - nemlig i åbningskampen mod FC København. Spørgsmålet er, om han også får lov til at starte inde i tirsdagens Champions League-skæbnekamp mod FC København på hans gamle hjemmebane Parken. Davinson Sanchez er tvivlsom, og Victor Nelsson er startet på banen i de to seneste ligakampe. Den beslutning er op til træner Okan Buruk at tage, og det er noget, som man i Tyrkiet nærmest finder popcornene frem til.

- Det, som folk her er mest nysgerrige på, det er, hvordan Nelsson præsterer. I sidste sæson var Andreas Cornelius rigtig ineffektiv for Trabzonspor, da de mødte FC København, siger journalisten Caner Isbegenderin, der dækker tyrkisk fodbold tæt for blandt andre Fanatik, til Tipsbladet.

Victor Nelsson spillede hele kampen, da man fredag vandt over Adana Demirspor. Danskeren begik dog straffespark. Foto: Getty Images.

Han lægger vægt på, at Nelsson skal vise modenhed, koldblodighed og agere professionelt - ligesom Christian Eriksen gjorde det, da Manchester United vandt 1-0 over københavnerne i gruppespillet tidligere på efteråret efter assist af danskeren. 

Huddersfield er muligt
Om Victor Nelsson starter inde må tiden vise. Sikkert er det, at januar-transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og mon ikke at Nelssons navn atter vil pryde rygtebørsen.

Det har det gjort i noget tid efterhånden, og meget tyder på, at han også selv arbejder mod næste skridt i karrieren. Han repræsenteres nemlig ikke længere af agenten Ivan Marko Benes, men i stedet af Elite Project Group Limited, som har mange Premier League-spillere i stalden. 

Derfor er det også oplagt at pege på engelsk fodbold som hans mest oplagte næste destination, men det kan blive vanskeligt, forudser Isbegendiren. 

- Victor er meget forvirret lige i øjeblikket. Han vil gerne til England, men han har ikke besluttet sig for, hvad han vil gøre, for hans nye agent Emeka Obasi kan ikke sende ham til nogle af giganterne der. Jeg ved, at Obasi har fortalt ham: "Hvis du vil, så er det muligt at skifte til Huddersfield til januar. Så vil vi kigge på Premier League." 

- Jeg tror ikke, at Victor vil til Championship. Galatasaray er en magtfuld og prestigefuld klub herovre, og han bør tænke sig godt om og tage sin beslutning, for der er et EM til sommer, siger han. 

Caner Isbegendiren tvivler dog stærkt på, at Nelsson kan finde på at skifte til januar, for han skal nok få sine kampe for Galatasaray i anden halvdel af sæsonen. 

Så må tiden vise, om han får lov til at vise sig frem tirsdag aften i Danmarks nationalarena.