Yussuf Poulsen og Leipzig videre til CL-semifinalen efter dramatisk opgør

Atletico Madrid måtte se sig slået af Poulsen og resten af Leipzig-mandskabet torsdag aften.

Den tyske klub RB Leipzig med danske Yussuf Poulsen som anfører sikrede sig torsdag aften adgang til Champions League-semifinalen, da de slog Atletico Madrid ud af turneringen med en sejr på 2-1.

Her var det en kamp, hvor sejren først blev sat på plads med to minutter tilbage af den ordinære spilletid, da indskiftede Tyler Adams fik sendt bolden i netmaskerne og så var tyskerne ellers på sejrskurs.

Det er et mål, som man kan se øverst i artiklen.

Dog var der et massivt pres fra den spanske hovedstadsklubs side i den sidste del af kampen, som også bød på fem minutters ekstratid. Heriblandt med målmand Oblak med fremme - dog uden det ændrede på resultatet.

Forinden var det også Leipzig, der kom foran med 1-0, da de efter fem minutter af anden halvleg kunne se Dani Olmo styre bolden i netmaskerne med hovedet for den østtyske klub. Med tyve minutter tilbage fik Joao Felix tilkæmpet sig et straffespark, som han selv omsatte til 1-1 for Atletico.

Herefter lignede det mere og mere en tur i forlænget spilletid, men det fik Adams altså ændret på, og dermed kan vi nu se en dansker i semifinalen af Champions League i denne sæson.

Leipzig skal møde Paris Saint Germain i semifinalen.