Foto: Getty Images
Conference League

- De klapper på Østerbro, i Århus og i Herning

FC Nordsjælland leverede en opvisning mod Fenerbahce torsdag aften.

FC Nordsjælland tog en helt forrygende 6-1-sejr i Conference League, og det var en præstation, som hører til blandt de allerstørste i klubbens historie.

Det fortæller Tipsbladets redaktør og kommentator Troels Bager Thøgersen efter kampen.

- Et er at pulverisere Ludogorets, noget andet er at gøre nøjagtig det samme ved en storklub som Fenerbahce. Det her er helt oppe på niveau med at få point mod Juventus i Champions League, fortæller Thøgersen.

Han peger desuden på, at der var noget ved tyrkernes taktik, som inviterede til, at det skulle gå galt. 

- Det er selvfølgelig tosset af Fenerbahce at åbne sig så meget for de her FCN-spillere. Altså, Manchester City ville jo komme i problemer, hvis de gav lige så meget plads mod så dygtige spillere, FCN har, fastslår Tipsbladet-redaktøren.

Hvis man kigger fremad, så er det ligeledes tydeligt, hvad Farum-mandskabet kan tage med videre.

- Det her var en opvisning af FC Nordsjælland. Et FCN med den her pondus i Superligaen, de spiller jo med helt i toppen igen i foråret, og de kan skabe bølger i knockoutkampene efter nytår, hvis de klarer den sidste opgave i Bulgarien, mener Troels Bager Thøgersen.

Det står dog også klart for ham, at når FC Nordsjælland ikke får tempo i spillet, så kommer det til at virke meget ineffektivt, som det var tilfældet mod Trnava i den seneste runde, ligesom det har været det i Superligaen. 

- Men det her FCN, det viser jo topniveauet på holdet, og hvad klubben kan i løbet af et par år både i Superligaen og Europa, siger han og fortsætter:

- Og så er jeg sikker på, de sidder og klapper på Østerbro, i Brøndby, Århus og Herning. Det her er et rigtig godt resultat for de danske hold, der håber på to Champions League-pladser i 2025 og bedre adgang til Europa League, end de har i dag, fortæller Thøgersen.

I kampen var blandt andet Benjamin Nygren en af de helt store oplevelser. Tjek alle karakterne til FCN-holdet her.