Video : Tipsbladet
Conference League

Hoff Thorup om Partizan: Det kan blive en fordel

FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup slår fast, at de skal være mest opmærksomme, når de selv angriber.

FC Nordsjælland står overfor en vigtig kamp torsdag aften, når de skal møde Partizan Beograd i Conference League-kvalifikationen. Det er en modstander, som minder om deres seneste europæiske modstander, rumænske FCSB.

Det fortæller FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup om i et interview på klubbens hjemmeside.

- Man kan egentlig sammenligne Partizan rimelig meget med FCSB. De spiller meget på samme måde og har samme stil - men er bare lige et niveau bedre end dem, siger han og fortsætter:

- Det kan sagtens være en fordel for os, at vi har fået erfaringen mod et hold, som spillede ret meget på samme måde. Hvor det ikke altid er kollektivet, der driver det, men lige så meget nogle individuelle kvaliteter hos nogle spillere, som skal gøre det selv, lyder det fra Hoff Thorup.

Det var noget, som gav udfordringer, da de stod overfor rumænerne, og det kan ske igen mod Partizan, hvis FCN-mandskabet ikke er opmærksomme nok.

- Dér hvor vil skal være allermest opmærksomme, det er, når vi selv angriber. For hvis vi ikke er godt nok positioneret i vores balance på holdet og eksempelvis angriber med for mange, så kan vi blive sårbare for især nogle omstillinger, hvor vi kan se, at de er rigtig dygtige, forklarer Nordsjælland-træneren.

Partizan Beograd har desuden god erfaring fra europæisk fodbold, hvor de har deltaget i tre gruppespil siden 2019, og i sidste sæson gik de videre i en pulje med Köln, Slovacko og Kasper Schmeichels Nice.

I FC Nordsjælland er man desuden i gang med et nyt stort salg. Læs mere om det og deres evner på transfermarkedet her.