Karakterer: Det står på side ét, Nicolai Larsen!

Tipsbladet er klar med karakterer fra braget i London mellem West Ham og Silkeborg IF.

West Ham - Silkeborg IF 1-0 (1-0)
1-0 Pablo Fornals (.24)

Silkeborg IF lignede et hold, der havde lagt sig ned på forhånd i første halvleg. Blev bedre i anden halvleg med indskiftningerne af Andreas Oggesen og Kasper Kusk, men selvom de længe kunne skimte point, så blev de aldrig for alvor farlige.

West Ham kunne med en smule mere skarphed have vundet stort. De virkede dog til at køre med håndbremsen trukket efter deres scoring til 1-0 i første halvleg.

Her er karaktererne fra opgøret.

Nicolai Larsen - 2 bolde
Den rutinerede keeper havde nok at se til, men det var sjældent fordi, at han var på overarbejde, hvilket han kan takke West Hams manglende skarphed for. Han laver dog en gevaldig brøler, da Michail Antonio er på vej ud over baglinjen. Han fanger angriberens ene ben, hvilket giver et straffespark til West Ham. Det står på side ét i fodboldgrundbogen, at man ikke skal kaste sig ned i en spiller, der er på vej væk fra mål. Det gav dommeren muligheden for at fløjte for en forseelse. Og det var hvad han gjorde.

Robin Østrøm - 1 bolde
Han brød aldrig igennem i OB, og normalt står han i skyggen af Oliver Sonne, men i hans fravær fik Robin Østrøm chancen fra start på højre back. Han kom i menneskehænder overfor West Hams lynhurtige kombinationer og dybdeløb. Særligt da han også begyndte at blive træt i anden halvleg.

Tobias Salquist - 2 bolde
Den normalt så stærke stopper var på gevaldigt overarbejde mod West Ham. Han lavede flere dårlige afspil, som han ellers plejer at mestre i Superligaen. Havde det svært overfor bomstærke Michail Antonio.

Joel Felix - 2 bolde
Han havde en lang aften på London Stadium, hvor han asede og masede med bomstærke Michail Antonio. Missede sin opdækning på Said Benrahma, som var tæt på at score i første halvleg. Redder et stensikkert mål, da han står rigtigt placeret på stregen overfor Said Benrahma.

Lukas Klitten - 2 bolde
Det gik stærkt. Det gik rigtig stærkt for Lukas Klitten, der havde det svært overfor Manuel Lanzini. Kigger fodbold ved flere lejligheder, hvor West Ham kommer til indlæg i hans side.

Anders Klynge - 3 bolde (.68 ud)
Han leverede som altid en pletfri arbejdsindsats, men han var samtidig også en af få Silkeborg-spillere, der lavede gode ting med kuglen på fødderne. Alt for mange gange skete det langt nede på egen banehalvdel, så det blev sjældent farligt. Farlig blev hans aflevering lige i fødderne på Pablo Fornals, der dog sparkede bolden snært forbi Nicolai Larsens mål.

Robert Gojani - 1 bold (.45 ud)
Svenskeren erstattede Mark Brink på den centrale midtbane, der er så vigtig et omdrejningspunkt for SIF. Selvom gæsterne tit fik plads til at spille bolden rundt, så skete det mange gange på egen banehalvdel, hvor Gojani så tung og uskarp ud. Han blev kyst af englænderne, og blev skiftet ud i pausen.

Stefán Thórdarson - 2 bolde
Det er svært at sætte en finger på midtbanespillerens arbejdsindsats. Skubbede et hav af bolde til siden eller bagud.

Sebastian Jørgensen - 2 bolde (.45 ud)
Meget af Silkeborgs spil er lagt op på kombinationerne med Nicklas Helenius, der er god til at holde fast i kuglen med ryggen til mål. Men Helenius kunne sjældent fastholde bolden, og så blev Sebastian Jørgensen heller aldrig farlig. Blev pillet ud i pausen.

Nicklas Helenius - 2 bolde (.68 ud)
Den lange angriber havde store problemer med at holde fast i bolden, hvilket gjorde, at Silkeborg IF slet ikke fik skabt et overtal på West Hams banehalvdel.

Søren Tengstedt - 3 bolde (.85)
Havde vel sagtens gæsternes største chance, men mere blev det heller ikke til for Søren Tengstedt, Han kan dog bryste sig af at være Silkeborgs farligste mand i en kamp, hvor chancerne var få overfor et dygtigt West Ham-forsvar.

Indskiftere:
Andreas Oggesen - 3 bolde (.45 ind)
Bringer en masse energi og en utrættelig motor, der var forfriskende i begyndelsen af anden halvleg. Løb tør for kræfter sammen med resten af sine holdkammerater, som kampen lakkede mod enden.

Kasper Kusk - 3 bolde (.45 ind)
Gjorde Silkeborgs spil markant bedre. Hans pasninger, overblik og kølighed på bolden hjalp Silkeborgs offensiv. Men symptomatisk for gæsternes aften, så blev Kasper Kusks afleveringer kun til lige ved og næsten. Manglede de sidste værktøjer til at lirke hjemmeholdets betondefensiv op.

Tonni Adamsen - 3 bolde (.68)
Fik med sin fart og sine dybdeløb strukket West Hams forsvar, hvilket var tæt på at kaste en stor chance af sig. Fint indhop af Adamsen.

Mads Kaalund - 3 bolde (.68)
Fik kort tid på banen, men kæmpede alt hvad han havde lært på den centrale midtbane.

Alexander Lind - UB
Uden for bedømmelse, da han kun fik de sidste minutter på banen.

Træner:
Kent Nielsen - 3 bolde
Mark Brink, Lukas Engel og Oliver Sonne sad alle ude, mens Kent Nielsen havde valgt Søren Tengstedt fremfor Kasper Kusk. Mange nøglespillere manglede for cheftræneren, og det kunne man også godt se i første halvleg, hvor hans mandskab havde uhyggeligt svært ved at sætte spillet nede bagfra. Han skiftede Kasper Kusk og Andreas Oggesen ind i pausen, og det forvandlede Silkeborg IF. Det gav noget nyt liv og energi, som var forfriskende, selvom det aldrig udmyntede sig i de helt store chancer. Point for at kunne ændre kampen selv mod en overmagt som West Ham.