Video : Tipsbladet
EM

- Danmark vil jo ikke sige, vi er idioter

Englands landstræner Gareth Southgate giver ikke så meget for Kasper Schmeichels flotte ord.

FRANKFURT (Tipsbladet): England vandt det første opgør ved EM mod Serbien, og "Three Lions" sigter efter endnu en sejr torsdag aften.

Det bliver i så fald Danmark, det går ud over.

Torsdag gentager England og Danmark EM-semifinalen fra 2021, når de to mandskaber tørner sammen i Frankfurt, og her kan Jude Bellingham og holdkammeraterne naturligvis ikke løbe fra favoritværdigheden.

Men landstræner Gareth Southgate har stor respekt for Danmark.

- Danmark er et stærkt hold. Kasper Hjulmand er en fantastisk træner, og han kan skifte formation og spillestil fra kamp til kamp. Vi har set Slovenien-kampen, men vi har også kigget på en masse andre kampe. Jeg kan godt lide Danmarks måde at spille på og spillernes karakterer.

- Jeg har altid beundret dansk fodbold, og jeg har enorm respekt for den måde, de håndterede seneste EM-slutrunde på. Vi skal ramme vores topniveau for at slå dem, siger Gareth Southgate. 

Den engelske landstræner melder Manchester United-spilleren Luke Shaw ude mod Danmark, 

- Vi må tage de fysiske hensyn, der skal tages, så vi hele tiden stiller med et frisk hold, lyder det fra Southgate. 

Onsdag fastslog Kasper Schmeichel, at han anser England for at være et bedre hold nu end i 2021. 

- Det må vi jo så bevise, siger Southgate, der ikke giver sig meget for Schmeichels smigren:

- Modstanderholdet kommer jo ikke til at sidde her og sige, at vi er en gruppe af idioter og gå til kampen på den måde. Vi ved, at vi har gode spillere, og at vi kan gøre det bedre, end vi gjorde i den første kamp. 

Det er fjerde gang, at Kasper Hjulmand og Gareth Southgate står over for hinanden som landstrænere - England har vundet én, Danmark har vundet én, mens et enkelt opgør er endt uafgjort.