Video : Tipsbladet
EM

Verdensstjernen er dybt målløs over Eriksen

Kyle Walker er dybt imponeret over Christian Eriksens rejse, sagde han på pressemødet dagen før torsdagens kamp.

FRANKFURT (Tipsbladet): På banen var de i en del år holdkammerater på et stærkt Tottenham-hold, men siden da har de krydset klinger flere gange som modstandere.

Det gør Christian Eriksen og Kyle Walker også i morgen, når Danmark og England møder hinanden ved EM. 

Her er der ingen tvivl om, at Walker vil advare holdkammeraterne om den trussel, som Eriksen kan udgøre. Kyle Walker kender af sagens natur Eriksen indgående, og han har kæmpe respekt for sin gamle holdkammerat, som indledte EM-glimrende med en scoring mod Slovenien og en stærk første halvleg. 

Eriksens scoring fik opmærksomhed langt ud over Danmarks grænser, og særligt én statistik gik Europa rundt. Målet var nemlig 1.100 dage siden hans hjertestop i Parken ved EM i 2021, som i øvrigt var seneste gang han var med i en EM-kamp. 

Den rejse, som Eriksen har taget fra dengang til nu, er noget, som Kyle Walker har enorm respekt for. Det siger verdensstjernen på pressemødet forud for torsdagens brag. 

Kan du sætte nogle ord på hans store comeback?

- Han er fantastisk, og det er et stort skulderklap. Vi spiller jo begge i Manchester, så vi støder ind i hinanden i ny og næ, siger Walker og fortsætter:

- Vi catcher up. Hvad han har opnået, og hvordan han præsterer på banen, er fantastisk. Han har vist sin enorme karakterstyrke med den måde, han er kommet tilbage fra sin ulykke, lyder rosen fra Walker, som inden da også inddragede Eriksen, da han skulle påpege, at englænderne bestemt ikke vil undervurdere Danmark, selv om de er favoritter.

- Vi undervurderer ingen, som vi spiller imod. Du er nødt til at respektere dem, og de har en masse spillere i Premier League. Jeg spillede en del år med ”Chris” i Tottenham, og han er en, som på ét øjeblik kan skabe magi.

Det er torsdag klokken 18, at Danmark og England mødes.